top of page

Krantenartikel Interior ID in het Gemeentenieuws

Twee bedrijven onder één dak

wo 15 nov 2017, 11:05 Zakelijk

HUISSEN - Ondernemen anno 2018 is samenwerken. Daarom besloten Meubel Restyle en Interior ID de handen ineen te slaan. De gezamenlijke passie is interieur, waar beide bedrijven jarenlange ervaring in hebben. Ieder met een eigen specialisatie en andere vakkennis.

Meubel Restyle is gespecialiseerd in meubel stoffering met name voor de particuliere markt. Interior ID daarentegen is een interieur architecten bureau voor de zakelijke markt. Beide een eigen vakgebied, maar toch kan je van elkaar leren, elkaar tips geven en van elkaars netwerk gebruik maken. Op die manier kan je veel efficiënter werken wat voordelen oplevert voor het bedrijf en de klant.

De samenwerking begon al door de vernieuwing van de showroom van Meubel Restyle. Het ontwerp is gemaakt door Interior ID en heeft voor een nieuwe en frisse uitstraling gezorgd. Met behoud van de bestaande elementen en een aantal kleine aanpassingen is een nieuwe indeling en sfeer gecreëerd. De 'second life' design meubels komen hierdoor beter tot hun recht.

Ook het kantoor van het ontwerpbureau heeft een metamorfose ondergaan. Op deze plek was voorheen opslag van meubels en nu staat daar een unieke werkplek welke is opgebouwd uit een houten frame. De tafel, lampen en zelfs de kapstok zijn aan dit frame verbonden en vormen zo een eigen 'shop-in-shop' in het grotere geheel.

Voor de toekomst hopen beide bedrijven elkaar te versterken en meer ondernemers op die manier te verenigen. Een initiatief welke hopelijk nog lang blijft bestaan.

Kom gerust eens kijken.

https://lingewaard.gemeentenieuwsonline.nl/nieuws/zakelijk/65445/twee-bedrijven-onder-een-dak-

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg Interior ID
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page