top of page

Nieuw project in ontwikkeling

Voor deze opdrachtgever mag Interior ID het complete interieurontwerp maken van een nieuwbouw kantoor op de Veluwe. In maart zal de sloop van het oude gebouw plaatsvinden waarna een prachtig pand zal worden gebouwd. Het kantoor zal geen standaard kantoor worden, maar wordt gebouwd in een onderscheidend karakter. Daarom is er gekozen voor een ontwerp waar deze stijl wordt doorgevoerd en waar de medewerkers een prachtige werkomgeving zullen krijgen.

De wensen van de klant: Stoer, warm en huiselijk zijn vertaald in dit concept.

.

Voor de verdere voortgang van het project, volg de website.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg Interior ID
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page