Interieurontwerp retail, horeca, kantoor en projectinrichting Arnhem - Nijmegen

© 2019 Interior-ID, All rights reserved

Uw interieur IDentiteit

Het interieur is een weerspiegeling van uw bedrijf. Waar de sfeer, energie en stijl samenkomen. Waar zowel werknemers als bezoekers zich welkom voelen en geïnspireerd worden.
Kortom: het ID voor uw interieur!

 

Inspirerend

Een passend interieur geeft uw bedrijf meerwaarde. De positieve energie is voelbaar zodra u de ruimte betreedt. Dit werkt door op uw medewerkers en klanten. Door uw ID toe te voegen, wordt het

interieur pas echt bijzonder. Uw klanten krijgen hierdoor een extra bevestiging dat ze voor u moeten kiezen.

 

Werkwijze

Een optimaal ingerichte ruimte heeft veel meerwaarde: de productiviteit van uw medewerkers wordt vergroot, de ruimte wordt optimaal benut, het inspireert de bezoeker en geeft een goede indruk bij uw klanten. Daarom kijkt Interior ID naar wat voor u als ondernemer belangrijk is, wat prettig is voor uw medewerkers en wat past bij uw doelgroep. We bespreken uw ideeën, passie en wensen, want het ontwerpen van uw interieur is teamwork. De mogelijkheden in meubels, aankleding en maatwerk zijn eindeloos. Interior ID ontwerpt van kleine aanpassingen met een gering budget tot compleet maatwerk interieurs en alles wat daartussen zit.

 

Uniek

U en uw onderneming zijn uniek. Dat maakt elk ontwerp uniek. Het ontwerp wordt op u afgestemd. Op uw onderneming, werknemers, dienst, product en klanten. Alle kennis en ervaring wordt ingezet om al deze aspecten samen te brengen, zodat er een interieur ontstaat waar u trots op kunt zijn.

Als u een interieur wilt waarin uw IDentiteit vertaalt wordt, die aansluit op uw wensen en ideeën, neem dan contact met mij op. Samen maken wij uw inspirerende interieur werkelijkheid.

Een kantoor heeft vele functies zoals werken, ontvangen, presenteren en pauzeren. Bij de inrichting van uw kantoor is het van belang om al deze functies samen te laten komen in een uniek ontwerp. Interior ID ontwerpt een interieur welke past bij de identiteit van uw bedrijf, klanten en medewerkers.
In de horeca gaan potentiele klanten op zoek naar een unieke beleving. Ook het interieur heeft hierbij een belangrijke rol en kan de beleving van uw klanten enorm versterken.
Interior ID zorgt ervoor dat uw kracht voor deze beleving zichtbaar wordt in uw interieur.
Een wachtkamers, ontvangstruimte of een flexplek. Het zijn stuk voor stuk ruimtes waar de bezoeker zich op zijn gemak moet voelen en het van belang is om een sfeer te creëren die past bij de functie. Interior ID heeft veel ervaring in het ontwerpen van interieurs die passen bij de bezoekers en de functies.
Voor een zakelijk succes van uw winkel is het van belang dat u staat voor een duidelijk product. De klant van nu, is steeds meer op zoek naar specialisten en uw specialisatie moet terug te zien zijn in het unieke interieur van uw winkel. Een eigen identiteit is daarom essentieel en Interior ID weet dit feilloos voor u te realiseren.
Show More