top of page

Het allerbelangrijkste is dat Liane goed heeft gekeken naar de identiteit van ons bedrijf en we vanuit daar samen tot een schitterend ontwerp zijn gekomen!’’

Koen Neijenhuis, Perfect View BV

Het bedrijf
20201126_111403 5.jpg

'Liane Gaemers is gespecialiseerd in het ontwerpen van zakelijke interieurs. Met ruim 13 jaar ervaring en een enorme dosis passie worden alle projecten met zorg ontworpen.

Liane luistert naar uw wensen, kijkt naar de doelgroep en beoordeeld de functies van de ruimte. 

Alle kennis en ervaring wordt ingezet om al deze aspecten samen te brengen, zodat er een interieur ontstaat waar u trots op kunt zijn.

Als u een interieur wilt waarin uw IDentiteit vertaalt wordt, die aansluit op uw wensen en ideeën, neem dan contact op met IID voor een vrijblijvende kennismaking.

KANTOORINRICHTING

Een kantoor heeft vele functies zoals werken, ontvangen, presenteren en pauzeren. Bij de inrichting van uw kantoor is het van belang om al deze functies samen te laten komen in een uniek ontwerp. Interior ID ontwerpt een interieur welke past bij de identiteit van uw bedrijf, klanten en medewerkers.

_DSC3514.jpeg

HORECA

In de horeca gaan potentiele klanten op zoek naar een unieke beleving. Ook het interieur heeft hierbij een belangrijke rol en kan de beleving van uw klanten enorm versterken.
Interior ID zorgt ervoor dat uw kracht voor deze beleving zichtbaar wordt in uw interieur.

_DSC3161.jpg

PROJECTINRICHTING

Een wachtkamers, ontvangstruimte of een flexplek. Het zijn stuk voor stuk ruimtes waar de bezoeker zich op zijn gemak moet voelen en het van belang is om een sfeer te creëren die past bij de functie. IID heeft veel ervaring in het ontwerpen van interieurs die passen bij de bezoekers en de functies

IMG-20190713-WA0007.jpg
Kennismaken

Als u een interieur wilt waarin uw Identiteit vertaald wordt en aansluit op uw wensen en ideeën, neem dan contact op met IID voor een vrijblijvende kennismaking. 

Contact

Bedankt voor uw bericht. Interior ID neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page