top of page

Koeltransport Aalsmeer B.V.

3.jpeg

Testimonial:

Wij (Koeltransport Aalsmeer BV) zijn met Liane in contact gekomen via mond tot mond reclame. Na een eerste gesprek hadden wij direct al het goede gevoel bij de persoon Liane en ook stond de door haar voorgestelde werkwijze ons wel aan.

 

Na het eens worden over een wat ons betreft faire prijs, zijn we vol goede moed de samenwerking aangegaan. Het werken vanuit een door haar voorgesteld plan, wat zij goed visueel voor ons had weten te maken, was altijd ruimte was voor goed overleg of kregen we altijd het gevoel dicht bij elkaar te blijven in de te maken keuzes, die ze dan ook altijd tijdig had voorbereid door met enkele (nooit te veel) monsters te komen.

Liane voelde onze smaken goed aan en kwam telkens met de voor ons juiste ideeën en/of producten of kleurstellingen waardoor het kiezen voor ons nooit lastig werd.

 

In de fase dat er partijen gekozen moesten worden voor het leveren van de producten, of het nu maatwerk voor de pantry’s, verlichting, de complete kantine inrichting of het 

kantoormeubilair betrof, kwam ze ook met de voor ons juiste partijen waar we, uiteraard na wat gesteggel over een prijs altijd een tevreden gevoel aan hebben overgehouden.

Nu we inmiddels ruim een halfjaar onze intrek hebben genomen in ons nieuwe pand, kijken we terug op een prettige samenwerking en zijn we trots op hetgeen er is neergezet !

 

Inmiddels is Liane ook al betrokken bij een kleiner project van ons in Aalsmeer en zouden we op zeker een volgende keer wederom met haar in zee gaan.

John Voorend

Directeur Koeltransport Aalsmeer B.V.

bottom of page