top of page

Wat is jouw inspiratiebron?


De afgelopen maanden heb ik veel inspirerende en leuke mensen ontmoet. Ik heb voor diverse bedrijven mogen werken en aan uiteenlopende projecten gewerkt. Een vliegende start waar ik ontzettend blij mee ben.

Vaak krijg ik de vraag wat mijn inspiratiebron is. Dat is voor mij een makkelijke vraag: De klant is mijn inspiratiebron. Een ontwerp wordt pas een succes als het past bij de klant, de gebruiker en de ruimte. Hoe mooi is het om de wensen van de klant te kunnen vertalen in een passend ontwerp? Iets waar mensen blij van worden, meer omzet uit halen en beter kunnen gebruiken.

Afgelopen maanden heb ik aan diverse projecten mogen werken en daarbij met verschillenden klanten samengewerkt....een bron aan inspiratie.

Zo heb ik een aantal weken aan diverse projecten mogen meewerken bij Desarc in Arnhem. Een bedrijf met 10 vaste medewerkers met daardoor een ontzettende schat aan kennis en ervaring. Erg mooi om te zien hoe gedreven iedereen werkt en hoe goed de sfeer binnen dit ontwerpbureau is.

Intussen heb ik ook diverse opdrachten voor onder ander Artway BV en Meijton Interieurbouw mogen uitvoeren. De opdrachten bestonden uit het ontwerp van een gezondheidscentrum, horeca gelegenheid en diverse particuliere opdrachten.

Verschillende klanten met ieder een eigen wens en daardoor een eigen inspiratiebron.

Wat is jouw inspiratiebron?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg Interior ID
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page