top of page

Maakt een passend kantoorinterieur je werknemers echt productiever?


Doet een mooi kantoorinterieur ons goed? Ja, zo blijkt uit diverse onderzoeken van o.a. nationale vacaturebank en gezondheidsnet.nl.
Bij voorkeur werken mensen in een kantoor met kunst aan de muur, groen om zich heen, een mooi uitzicht en een scala aan mogelijke werkplekken.

Werknemers productiever door goede kantoorinrichting

83 procent van werkend Nederland vindt de manier waarop het kantoor is ingericht belangrijk. Ruim 42 procent zegt zelfs productiever te worden van een goede kantoorinrichting. Dat blijkt uit onderzoek van NationaleVacaturebank.nl onder ruim 1000 respondenten.

Sfeer en inspiratie op de werkvloer

Bij een fijne kantoorinrichting denkt 26 procent van de Nederlandse werknemers aan planten. 17 procent wordt vrolijk van veel kleur op kantoor. En een op de tien respondenten krijgt inspiratie van kunst op kantoor. Bij veel organisaties is de sfeer heel bepalend voor de productiviteit, volgens Mark Borgman van NationaleVacaturebank.nl. "Werkgevers denken er vaak niet over na dat de kantooromgeving enorm bijdraagt aan de sfeer binnen een bedrijf."

Dus wil je zelf aan de slag om je kantoor te verbeteren dan kan je hier alvast mee aan de beginnen. Wil je kijken hoe je nog meer uit je kantoorinterieur kunt halen dan komt Interior ID graag vrijblijvend langs om samen de mogelijkheden te bespreken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg Interior ID
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page